BMConsultants
Fotolight bv

Lidmaatschap Jeugd

FUNKEY training op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur

Hockey is er voor iedereen en dus ook voor de allerkleinsten. Om 4, 5 en 6 jarigen op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey.
Funkey is dus meer dan hockey. Plezier in bewegen staat voorop. Vandaar de naam Funkey: FUN in goed leren bewegen is KEY.

Zij mogen nog geen competitie spelen, maar kunnen zo op een leuke manier, vrijblijvend kennismaken met onze vereniging en de hockeysport. Deelname aan de training is de eerste vier keer gratis. Wij zorgen voor trainers en trainersmaterialen zoals hockeysticks die de kinderen naar de training weer inleveren. Er is een hoofdtrainer aanwezig, welke ondersteund wordt door spelers uit de A en B elftallen. Ook vanuit de 1e teams wordt met regelmaat ondersteuning gegeven aan de trainingen.

Vooraf aanmelden is niet nodig. De training vindt plaats op veld 1. Dit is het veld voor het clubhuis. Bij het veld staan vertegenwoordigers van de club, door wie je wordt opgevangen en die je van informatie kunnen voorzien.

Tijdens de schoolvakanties is er geen training.

Lidmaatschap bedraagt 75 Euro voor een seizoen. Start je na de winterstop, dan zijn de kosten 32,50 Euro.

Funkey practice on Saturday morning from 10:00 to 11:00

Hockey is for everyone and therefore for toddlers. For four, five and six year olds in a fun and natural way to introduce them to move sporty there is Funkey. Funkey is more than hockey. Enjoy exercising is paramount. Hence the name Funkey: FUN in good learning exercise is KEY.

They may not play a league yet, but can in a fun way, without obligation to get to know our association and hockey. Participation in the training is the first four times for free. We provide trainers and trainer materials such as hockey sticks. The children drop off the sticks after the workout. There is a head coach on site, which is supported by players from the A and B teams. Also the 1st teams will support on a regularly basis.

Pre-registration is not necessary. The training takes place at field 1. This is the field is in the opposite of the clubhouse. At the field are representatives of the club, with whom you will be captured and that you can provide information.

During school holidays there is no training.

Membership for the season is 75 Euro. If you start after winterstop you pay 32,50 Euro.

Jeugdhockey (7 t/m 17 jaar)

Vanaf 7 jaar spelen de kinderen competitiehockey. Op zaterdag zijn de wedstrijden. De training is door de week.

Eerst 4 keer gratis meetrainen en daarna pas lid worden. We kunnen het ons goed voorstellen dat een kind eerst eens wilt kijken of hockey eigenlijk wel leuk is en of de vereniging wel gezellig is. Dat vinden wij heel logisch en daarom hebben we geregeld dat een kind eerst 4 keer gratis mag meetrainen. Gewoon eerst rustig de sfeer proeven en kijken of het bevalt. Is het kind daarna nog steeds enthousiast, dan wordt het officieel lid.

Jeugdleden worden meestal eerst trainingslid. Ze kunnen dan eerst de spelregels en de techniek leren, voordat ze wedstrijden gaan spelen. De KNHB houdt 6 maanden aan voordat je aan wedstrijden kan deelnemen. Heb je al hockey-ervaring laat dit dan even weten op het inschrijfformulier. De contributie voor een trainingslid is € 75,- per jaar (of naar rato afhankelijk van de maand waarin je lid wordt). Dit bedrag zal worden verrekend als je later in het seizoen wedstrijdlid wordt.

Als je meer informatie wilt over het jeugdhockey van MHC Amstelveen, stuur een mail naar hockeyenbij@mhcamstelveen.nl.

Wil je weten wat er zo leuk is aan hockeyen bij MHC Amstelveen? In onderstaand filmpje geven de leden van MHC Amstelveen zelf aan waarom ze hockeyen op onze club zo leuk vinden!

29-3  Open dagen bij Hockeyclub Amstelveen
7-4  Opleidingsavond Jongste Jeugdtrai...
9-4  TD MHC-Amstelveen
21-4  OpleidingsavondJongste Jeugdtrainers