Special Sports
Dry Works International
De Wijnschuur
Rabobank
Muns Fysio

Maandag 26 september / Commissie avond - werving vrijwilligers

18-9-2016
Nieuwsafbeelding
MHC Amstelveen is een vereniging die valt en staat met de inzet van vrijwilligers. Zij vervullen allerlei functies en taken welke nodig zijn om een sportvereniging draaiende te houden. Zichtbaar en onzichtbaar zijn er mensen druk. Het gaat dus niet vanzelf. Een vereniging ben je samen en dat doe je dus ook samen. 

Recent zijn er witte rook sessies gehouden om ouders mee te nemen in het nieuwe hockeyseizoen van hun zoon of dochter. Daar zijn al verschillende mensen geweest die zich hebben aangemeld voor een commissie of openstaande vacature. Dat is top! 

We kunnen echter meer mensen gebruiken. Ten slotte maken meer handen het werk een stuk lichter en ook leuker. De gedachte dat je samen een vereniging sterk maakt, moet je toch aanspreken! Deel uit maken van een commissie houdt echt niet in dat je constant bezig bent voor de vereniging. Je kunt je eigen grens aangeven voor wat betreft beschikbare tijd. Daar moeten we het samen over hebben. 

Vind je het leuk om samen te werken, mee te denken in het belang van de vereniging, een nieuwe verfrissende blik te werpen op dat wat nu al staat, kom dan naar de commissieavond van maandag 26 september a.s. om 20:00 uur. Daar tref je het bestuur, commissieleden en anderen enthousiaste mensen die je alles kunnen vertellen over de verschillende vacatures.

De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen