Gebit.nl
Studio Deko
Unit4

Lidmaatschap opzeggen

Het kan voorkomen dat je het lidmaatschap bij MHC Amstelveen wilt opzeggen. Dit moet je doen door vóór 1 mei van het lopende seizoen het formulier op de website in te vullen. (het seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni)

Het formulier vind je op het ledendeel van de website: Log eerst in en ga dan naar Club - Opzegformulier.

Opzeggingen alleen via dit formulier of via een email aan [email protected]

Coulance regelingen

Bij opzeggen op of ná 1 mei, maar voor start van competitie, is een bedrag van 75 euro verschuldigd.
Bij opzeggingen na start van de veldcompetitie, maar vóór de winterstop veldcompetitie is een halve contributie verschuldigd.

Na de winterstop is er geen coulance mogelijk, tenzij door overmacht of langdurige blessure. Deze gevallen worden door de Penningmeester samen met het dagelijks bestuur beoordeeld.

16-2  Voorjaarsvakantie geen trainingen
23-2  Oefenwedstrijd MC1-MHC Made MC1