Coster Diamonds

Algemene Informatie Lidmaatschap

Wie zijn wij?

MHC Amstelveen is opgericht in 1952.
Na jaren als AMHC Randwijck te hebben bestaan, is in 1994 de naam veranderd in MHC Amstelveen.

MHC Amstelveen is een kleinschalige vereniging in Amstelveen Zuid. De sfeer is persoonlijk, gezellig en informeel. MHC Amstelveen combineert sfeer en plezier graag met hockey spelen op goed niveau. De eerste teams spelen bij de dames in de Overgangsklasse en de heren spelen in de 1e klasse. De jeugd speelt tevens in de hogere klassen en voor de jeugd is er ook speciaal een hockeyschool.

MHC Amstelveen heeft geen wachtlijst. MHC Amstelveen hanteert een inschrijfgeld van €25.

Aanmelden

Lid worden van MHC Amstelveen doe je door het aanmeldingsformulier online in te vullen.

Contributie en voorwaarden seizoen 2019-2020

Jeugd 2019/2020
Benjamins/Jongste Jeugd (5-6 jarigen, inlooptraining) €110
F-jeugd €215
E-jeugd €250
D-jeugd €250
C-jeugd €305
B-jeugd €305
A-jeugd €305
Trainingslid €85
Spelend lid €390
Student (individueel) €365
Dinsdag veterinnen €240
Trimhockey €190
Trainingslid €165
Niet-spelend lid / Donateur €85

Tenue

Het officiële MHC Amstelveen speeltenue (sokken, broek/rok en een shirt) (foto's zie hier) kunt u aanschaffen bij Special Sports (Amsterdamseweg 501, Amstelveen, 020 – 647 72 05).

Studentenkorting

Kortingen voor studenten worden alleen na ontvangst van een kopie van een studentenkaart verrekend. De korting zal vervallen indien het kopie niet is ontvangen voor 15 oktober per e-mail ([email protected]). Studenten dienen hiertoe elk jaar opnieuw een kopie van de studentenkaart voor het lopende studiejaar te overleggen.

Opzeggen

Opzeggen moet gedaan worden voor 1 mei (zie hier)

Richtlijnen contributie bij blessureleed

Het lidmaatschap van MHC Amstelveen kan niet verkort worden door omstandigheden als zwangerschap, blessures, verhuizing, reizen, werkomstandigheden e.d.
Er kan derhalve geen beroep worden gedaan op restitutie van contributie door dergelijke omstandigheden.

19-6  Sportdag Amstelveen College
21-6  BBQ MA2