Coster Diamonds
Gebit.nl
Sjaak!
Studio Deko

Welkom op de website van MHC-Amstelveen.

MHC Amstelveen bestaat sinds 1952, hoewel tot halverwege de jaren negentig onder de naam AMHC Randwijck. Op ons complex bevinden zich 3 prima kunstgrasvelden en een karakteristiek clubgebouw. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het buitenterrein.

MHC Amstelveen is een relatief kleine vereniging met op dit moment zo’n 650 leden.  Een vereniging die een veilige en gezellige sfeer hoog in het vaandel heeft staan. We zijn ook een vereniging waar veel tijd en aandacht uit gaat naar de jeugd. Vanaf de allerkleinsten (5 tot 6 jaar op zaterdagochtend) tot en met de A jeugd. Onze jeugdopleiding is volop in beweging. Plezier en prestatie gaan daarin hand in hand. Trainingen worden gegeven door goed opgeleide mensen, veelal vanuit de eigen club. Ook bij de senioren onderscheiden wij ons door plezier en prestatie. Onze eerste teams timmeren hard aan de weg, maar achter deze teams hebben we ook veel vrienden teams en veteranen teams waarbij ook het plezier heel belangrijk is.
Kortom we zijn een vereniging met voor ieder wat wils. Met een sterk verenigingsgevoel bij de leden.

Op deze site treft u veel informatie aan over de vereniging. Neem rustig de tijd om deze te bekijken, of kom gerust een keer langs om sfeer te proeven op onze club. Ik wens u veel surfplezier en hoop u snel te mogen begroeten op ons complex!

Namens het bestuur,
Ruud Stassen

22-7  MC1-MB1 oefenwedstrijd (veld 1)
24-7  Nationale Sportkampen