Dry Works International
De Wijnschuur
Special Sports
Rabobank
Muns Fysio

Zorg en zekerheid

4-12-2023
Nieuwsafbeelding

Win-win voor jou én de club
Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering voor volgend jaar? MHC Amstelveen heeft een samenwerking met Zorg en Zekerheid, waardoor jij als lid 7% korting krijgt op de meeste aanvullende zorgverzekeringen (= AV). Bij de ‘AV-Gemak Regio’ krijgen verzekerden van 18 jaar en ouder € 25,- van de contributie vergoed. En bij de ‘AV-Gezzin’ krijgen verzekerden onder de 18 jaar € 50,- van hun contributie vergoed.

De club ontvangt -naast een flinke startvergoeding- voor een nieuwe verzekerde klant € 50,- en € 10,- voor elke overstappende bestaande Zorg en Zekerheid klant.

Overstappen kan tot en met 31 december 2023, en levert niet alleen jou, maar ook de club voordeel op! Ga naar http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub.

Extra leuk
Zorg en Zekerheid verloot een gratis jaarlidmaatschap onder de nieuwe verzekerden die via de aan de actie deelnemende sportclubs zijn overgestapt. De winnaar wordt in maart 2024 bekend gemaakt.

Bereken je premie en sluit af!
Hoe dat precies zit, lees je op
http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub. Daar bereken je ook je premie en kun je direct en makkelijk een verzekering afsluiten. Als je nu bij een andere zorgverzekeraar zit, zegt Zorg en Zekerheid je contract bij die verzekeraar voor je op. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen!

Via deze pagina kun je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de collectiviteit van je club. Scroll daarvoor naar rechts onderaan de pagina, onder het kopje ‘Ben je al bij ons verzekerd?’.


De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen