Muns Fysio
Dry Works International
De Wijnschuur
Rabobank
Special Sports

Profiteer je al van voordeel bij Zorg en Zekerheid?

5-12-2022
Nieuwsafbeelding

Heb jij al nagedacht over je zorgverzekering voor volgend jaar? MHC Amstelveen heeft een samenwerking met Zorg en Zekerheid, waardoor jij als lid van onze vereniging 7% korting krijgt op de meeste aanvullende zorgverzekeringen. Overstappen kan tot en met 31 december en levert niet alleen jou, maar ook de club voordeel op.

 

Hoe dat precies zit, lees je op http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub. Kies voor collectiviteit via MHC Amstelveen om je premie te berekenen. Daar kan je ook direct en makkelijk een verzekering afsluiten. Als je nu bij een andere zorgverzekeraar zit, zegt Zorg en Zekerheid je contract daar voor je op. Daar hoef je zelf dus niets voor te doen.  

 

Via deze pagina kan je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de collectiviteit van MHC Amstelveen en daar geld voor jezelf en voor de club mee verdienen. Scroll daarvoor naar rechts onderaan de pagina, onder het kopje ‘Ben je al bij ons verzekerd?’. 

 

Win-win met je zorgverzekering 
Extra leuk: Zorg en Zekerheid verloot een gratis lidmaatschap onder alle nieuwe verzekerden die via sportclubs in de regio zijn binnengekomen. De winnaar wordt in 2023 bekendgemaakt. 

 


De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen