De Wijnschuur
Dry Works International
Special Sports
Muns Fysio
Rabobank

We gaan weer trainen!

29-4-2020

Hebben jullie er ook zo’n zin in het veld weer op te gaan?

 

Ook onze trainers, jeugdcommissie en bestuur kunnen niet wachten tot we de sloten weer van de hekken kunnen halen.

 

Voordat de velden daadwerkelijk open mogen, moet er nog wel wat gebeuren.

In de afgelopen week hebben bestuur en jeugdcommissie een corona-protocol gemaakt zodat iedereen veilig kan trainen. Ook moeten we nog een aantal zaken regelen zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van looproutes. We verwachten alles deze week af te ronden en a.s. maandag 4 mei weer met de eerste teams op het veld te staan!

 

Per team starten we met één training per week en je kunt er van uitgaan dat dat op één van de dagen is waarop je normaal gesproken ook een training had. Afhankelijk van hoe het de komende twee weken loopt zal het aantal trainingen worden opgevoerd.

 

Uiteraard hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen om de trainingen op een veilige manier mogelijk te maken. Iedereen krijg vooraf ook een overzichtje van de routing zodat je weet waar je kunt parkeren met fiets of auto en hoe de routes naar en van de velden lopen.

 

Het is uiteraard heel belangrijk dat iedereen de regels goed opvolgt. De algemene corona-richtlijnen zijn inmiddels wel bekend, maar voor de hockeytrainingen zijn er speciale maatregelen nodig. Tijdens de training zullen er ook zgn. ‘coronaverantwoordelijken’ zijn die ervoor zorgen dat alles in goede banen loopt.   

 

Zodra de gemeente groen licht geeft, ontvangen jullie het trainingsschema en het protocol, zodat je thuis alvast kunt bekijken hoe we e.e.a. met elkaar gaan organiseren.

 

We houden jullie op de hoogte!

De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen