Muns Fysio
Special Sports
Dry Works International
Rabobank
De Wijnschuur

Update Corona maatregelen 21 april

22-4-2020
Nieuwsafbeelding

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en dhr. Van Dissel (RIVM) en de update van de KNHB zijn we heel blij om een positieve update te kunnen geven. Zoals bekend volgt MHC Amstelveen sinds het begin van de coronacrisis de richtlijnen van de KNHB. De KNHB heeft de afgelopen periode steeds naar aanleiding van de mededelingen van de overheid en RIVM beslissingen genomen ten aanzien van de hockeysport in Nederland.

De maatregelen zoals die zijn afgekondigd, bieden de jeugd tot en met de D en de C tot en met de A-jeugd vanaf 28 april weer enige ruimte te trainen. Tegelijkertijd zijn verplaatsingen van teveel mensen nog altijd niet gewenst en zijn alle andere maatregelen niet aangepast tot 20 mei. Naar aanleiding van de persconferentie van 21 april heeft het bondsbestuur van de KNHB daarom besloten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beƫindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities.

Het bestuur van MHC Amstelveen komt in samenspraak met de jeugdcommissie en technisch management zo snel mogelijk met een plan hoe wij denken invulling te gaan geven aan de trainingen van de jeugd, waarbij inachtneming van veiligheid en regels van het RIVM en de KNHB leidend zullen zijn. Voor het volledige bericht van de KNHB over het competitie einde en andere zaken verwijzen wij u graag naar de website van de KNHB: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie
De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen