DIS Amstelveen

Tv-programma: Superkids opname bijwonen

30-5-2019
Talpa Producties nodigt je uit om een opname bij te wonen voor het nieuwe SBS6 programma ‘Superkids’. Wij zijn op zoek naar enthousiast publiek, dat het leuk vindt aanwezig te zijn bij een van de shows! De opnames vinden plaats in Studio 22 te Hilversum.

In ‘Superkids’ geven presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk kinderen van 8 t/m 14 jaar met uitzonderlijk talent een podium. Van pianisten tot turnkampioenen, van breakdancers tot zangeressen, de meest spectaculaire acts komen voorbij op het podium van Superkids. Elke aflevering zijn er maar een paar felbegeerde finaleplekken te vergeven. Wie krijgt het voor elkaar die finale te halen en gaat ervandoor met eeuwige roem? De acts zullen worden beoordeeld door juryleden Maan, Wibi Sourjadi, Juvat Westendorp en Gordon.
De optredens van deze talentvolle kinderen wil je absoluut niet missen, dus meld je snel aan als publiek via sbs6.nl/superkids en kom een opname bijwonen! Het bijwonen van de opname is gratis inclusief hapje en drankje.

Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,