Muns Fysio
DIS Amstelveen
Studio Deko
Elegant Flowers
De Wijnschuur

Grote Clubactie

12-9-2017
Nieuwsafbeelding
Ook dit jaar doet MHC Amstelveen weer mee aan de Grote Clubactie. Jeugdleden van MHC Amstelveen starten op zaterdag 16 september 2017 met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ons doel is om geld bijeen te brengen voor nieuwe mini doeltjes voor de jongste jeugd.  Veel doeltjes zijn kapot en hard aan vervanging toe. Helpt u ons mee en koopt u ook een of meerdere loten bij de Grote Clubactie via de kinderen van MHC Amstelveen?Vanaf zaterdag 16 september gaan alle F, E en D jeugdspelers langs de deuren bij buren, familie en vrienden om loten te verkopen of staan ze op de club om loten te verkopen. Eén lot kost €3,-. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van onze vereniging. Met de opbrengst willen we dit jaar dus een aantal nieuwe mini doeltjes aanschaffen die gebruikt worden bij de jongste jeugd wedstrijden en trainingen voor alle hockeyers. Een mooi doel dus om aan mee te helpen en wanneer je loten koopt, maak je ook nog kans op mooie prijzen!

Het jeugdlid dat de meeste loten weet te verkopen ontvangt dit jaar een mooie prijs en er is dit jaar een speciale teamprijs voor het team dat gezamenlijk de meeste loten weet te verkopen. In het clubhuis staat een bak waarin de boekjes kunnen worden ingeleverd wanneer alle loten verkocht zijn of diegene klaar is met de verkoop.

TIP voor de ondernemende lotenverkoper: Weet je dat op zaterdag maar ook zeker op zondag erg veel mensen op het clubhuis zijn bij de wedstrijden? Deze mensen hebben allemaal een groot clubhart!

Ook online zijn er loten te koop:
https://clubactie.nl/actie/MHCAmstelveen1

Doen jullie ook mee? 

De jeugdcommissie, MHC Amstelveen
31-8  Senioren Toernooi Full Moon
1-9  Drieluik MA1 Veld 2
1-9  UK team traint op veld 1
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen