De Wijnschuur

Meisjes C1 kampioen in subtopklasse A seizoen 2016-2017

30-5-2017
Nieuwsafbeelding
Het bleef spannend tot de laatste competitieronde wie er kampioen zou worden in de subtopklasse A bij de meisjes C. Amstelveen C1 stond bovenaan 2 punten los, maar moest in een directe confrontatie met nummer twee IJburg C1, strijden voor het kampioenschap.

Het was warm op IJburg en de spanning was aanwezig bij de meiden. De eerste 10 minuten waren voor IJburg (1-0 achter), maar daarna domineerde Amstelveen. Met super press, een heel hoog tempo en strak samenspel liep Amstelveen uit naar een 1-3 voorsprong in de 1ste helft. Ook in de 2e helft bleef Amstelveen de bovenliggende partij en gaf geen kansen meer weg aan IJburg. Ondanks dat de arbitrage tot tweemaal toe een goal van Amstelveen wist af te keuren wisten de meiden de wedstrijd met 1-4 te beslissen en was het kampioenschap in de subtopklasse binnen!

Trots op de meiden, wat een geweldige prestatie en ook een enorme progressie van allen. Top gedaan Mike met zijn super trainingen en tomeloze energie, Lutina en Bart. Het team werd in de bloemen gezet door Elegant Flowers (Noorddammerweg 80D)

Meisjes C1 van harte gefeliciteerd met jullie topprestatie!