The Media Outfit
Sjaak!
Dry Works International
Elegant Flowers
BMConsultants

Hockeyclub Amstelveen is op zoek naar jongens

27-4-2017
Nieuwsafbeelding
Voor elk nieuw jongenslid (6-10 jr) twee EK hockey tickets voor jou

Wij zijn op zoek naar jongens tussen de 6 en 10 jaar oud die het leuk vinden om te komen hockeyen bij MHC Amstelveen. Onze E en F jongensteams kunnen nog versterking gebruiken en we streven ernaar om met meerdere jongensteams competitie te spelen.

De jongens in E en F trainen bij MHC Amstelveen tweemaal per week 1 uur en 15 minuten op de woensdag en vrijdagmiddag. De Jongste Jeugd krijgt bij ons veel aandacht en een goede hockeyopleiding. Verder spelen de jongens op zaterdagochtend jongste jeugd competitie.

Ken jij jongens tussen de 6 en 10 jaar oud, die het leuk zouden vinden om een aantal keer vrijblijvend mee te trainen of lid te worden? Meld je dan via [email protected]

EK tickets
Voor elke nieuwe jongen tussen de 6 en 10 jaar die zich inschrijft als spelend lid voor komend seizoen, ontvangt degene die deze aanbrengt twee tickets voor het Rabo EuroHockey Championships 2017. Dit toernooi vindt deze zomer plaats van 18 t/m 27 augustus. Wil jij ook kans maken op EK hockey tickets? Ga dan snel na of jij misschien nog vriendjes, buurjongens, of neefjes hebt die hockeyen bij Amstelveen superleuk vinden.

Open dag
Op vrijdag 12 mei is er vanaf 16:30u een open dag bij MHC Amstelveen voor alle jeugd tussen de 6 en 12 jaar, voor de ouders is er een borrel op het terras! Kom jij ook?

Voor vragen neem contact op via: [email protected]
Of schrijf je in via de website: www.mhc-amstelveen.nl


31-8  Senioren Toernooi Full Moon
1-9  Drieluik MA1 Veld 2
1-9  UK team traint op veld 1
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen