Unit4
Sjaak!
Rabobank
Elegant Flowers
HockeyPeople

DDV bedankt hulptroepen

23-1-2017
Vrijdag 13 januari was het dan eindelijk zover. Al van veraf kon je de sprookjesachtige verlichting voor de Nieuwjaarsreceptie zien. Het clubhuis was voor de kick off van het lustrum veranderd in Winterwonderland. Wat zag alles er prachtig uit! Er was dan ook keihard aan gewerkt ! Diverse scholen hadden die hun kerstmateriaal uitgeleend zodat wij een schitterend winters decor konden maken. Er waren bomen, er was sneeuw, er waren duizenden lichtjes….. Er stonden prachtige bloemen in winterse ijskleuren …..het zag er écht sprookjesachtig uit! Om een brok van in je keel te krijgen!!! 

Bij binnenkomst kreeg je een glas feestelijke bubbels. Op de achtergrond een sfeervol muziekje. Het was af en toe dringen bij de fotohoek. Er werden heel gastvrij heerlijke hapjes rondgedeeld. Terwijl de volwassen zich binnen vermaakten, konden de kinderen deelnemen aan allerlei activiteiten. Wat fijn dat je dan een beroep kunt doen op leden die willen helpen! Er waren binnen- en buitenspelletjes die super begeleid werden! In het zaaltje werd er van alles gedaan op hockeygebied en buiten hupten de kinderen vrolijk op skippyballen rond terwijl je ze ook af en toe op echte ski’s voorbij zag schuiven. Ze vonden het geweldig om shootouts te nemen tegen de keepers van dames I en Heren II. Fantastisch hoe jullie hierbij geholpen hebben allemaal! 

Toen iedereen best wel trek had gekregen, werd de soep geserveerd in prachtige kommetjes. Buiten werd een winterse bbq gehouden. Een lekker hamburgertje , kip, worstjes.. er werd steeds iets nieuws op de platen gelegd. Daarbij waren er heerlijke salades, stokbrood en sauzen. Je kon nemen zoveel je wilde. 

Voor de liefhebber was er nog een sporttas, shopping bag of trui te koop. Alle voorzien van het lustrumlogo! 

Aan dit alles is natuurlijk een hele voorbereiding voorafgegaan. Met man en macht is er gewerkt om alles op zijn plaats te krijgen! Geweldig hoeveel hulp we daarbij van jullie hebben gekregen! 

Wij kregen echt een kick van deze kick-off van het 65-jarig bestaan! Het was voor jong en oud en door jong en oud. Daar willen wij jullie allemaal voor heel hartelijk voor bedanken!!!! 

Mede dankzij jullie is dit winterse sprookje echt waar geworden!!! 

De dinsdagveterinnen !

24-10  MB1 oefenwedstrijd UK team (veld 1)
30-10  HT2 opleiding door KNHB
4-11  Lustrumfeest
6-11  HT2 opleiding door KNHB
14-11  Scheidsrechtersexamen
16-11  Scheidsrechtersexamen
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen