Coster Diamonds
Onzeclubwinkel
DIS Amstelveen

Sponsoring

Wie wil er nou niet spelen op een goed veld of training krijgen van goede trainers? Wie wil er nou niet dat er regelmatig nieuw hockeymateriaal aangeschaft wordt? En wie wil er nou niet lekker een drankje drinken op het terras of aan de bar, zittend op goed meubilair? Iedereen toch wel?!

Aan de ene kant willen we als leden alleen maar het beste, maar aan de andere kant willen we niet dat daarvoor de contributie elk jaar verhoogd moet worden.

Hoe kunnen we met z’n allen er dan voor zorgen dat we onze wensen en doelstellingen kunnen behalen? Een van de oplossingen is sponsoring.

Hockey is een sport die interessant is voor bedrijven en onze vereniging is zeker interessant om te sponsoren. MHC Amstelveen is misschien niet de grootste hockeyvereniging in de regio, maar daardoor zijn we ook wel weer uniek. Een vereniging die door zijn omvang nog de aandacht besteed om van een sponsorovereenkomst een langdurige relatie te maken. Een relatie die voor iedereen een voordeel op zal leveren.

We vragen niet de hoofdprijs, maar we bieden wel de hoofdprijs.
Natuurlijk is de vereniging een plaats om de naamsbekendheid en daarmee de omzet te hogen, maar minstens net zo belangrijk is het faciliteren van de sponsoren. De vereniging is er ook voor de gastvrijheid en actief samenwerken via (netwerk-) bijeenkomsten met andere sponsoren en de leden.

We hebben een complex met 3 semi-watervelden, waar we ruimte hebben voor verschillende vormen van exposure. We kunnen veel meer bieden dan de ruimte voor een reclamebord langs het hockeyveld.

Samen werken + samen denken = samen groeien
We willen ook samenwerken op andere vlakken dan alleen het commerciële vlak. (mee-) Denken in het belang van de sponsor en in het belang van de vereniging. De kennis van het bedrijf gebruiken om de vereniging verder te helpen met de professionalisering van het kader, maar ook andersom en de beleving van het sporten en het saamhorigheid van het verenigingsgevoel delen met het bedrijfsleven.

Sponsoring is maatwerk
MHC Amstelveen staat open voor de wensen van de sponsor, om zo optimaal mogelijk in te zetten op een lange, vruchtbare samenwerking. Daarom is het onmogelijk om alles hier op te sommen. Een persoonlijk gesprek en het samen uitwerken van de plannen is dan ook de volgende stap.

Maar natuurlijk zijn er ook standaard opties, welke op de pagina “Sponsorpakketten” verder besproken worden.

Wilt u de vereniging verder helpen? Ik kom graag in contact met u en ben er van overtuigd dat we een mooi pakket kunnen samenstellen.

Sjoerd van Krugten
Bestuurslid - Sponsorcommissie