De Wijnschuur
Dry Works International
Muns Fysio
Rabobank
Special Sports

Pietenfeest 25 november

15-11-2016
Nieuwsafbeelding
Beste kinderen van MHC Amstelveen en ouders,                   

Sinterklaas is weer in het land en heeft ons  laten weten dat er ook dit jaar een paar hockeypieten naar MHC Amstelveen komen om met ons mee te komen trainen en wel op vrijdag 25 november a.s.Alle spelers en speelsters van de  F- en E-teams en onze  benjamins  van de zaterdagochtend zijn bij deze uitgenodigd om er een gezellig feest van te maken. 

Voor de organisatie is het wel belangrijk dat je je van te voren opgeeft. Dit kan je doen door een mail te sturen naar [email protected], vermeld hierin je naam en team. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 22 november a.s..

De pietentraining op vrijdag 25 november begint om 16:00 en eindigt om 17:00 voor alle jongste jeugdleden.

De reguliere trainingstijden komen hierbij dus te vervallen. Na de training gaan we lekker met zijn allen eten, limonade drinken en zingen. Het feestje duurt tot ca. 18:15 uur. 

De bedoeling is dat iedereen wat lekkers meeneemt voor het buffet. Spreek met je team af wie wat maakt zodat we niet teveel hetzelfde krijgen, ongeveer 6-8 stuks. 

Het eten kan voor de training in het clubhuis worden afgegeven. Let wel op dat het niet mogelijk is om spullen op te warmen. 

Tot de 25e !  En nogmaals, vergeet je niet aan te melden! 

Groeten Sinterklaas en de hockeypieten

De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen