Special Sports
Muns Fysio
Dry Works International
De Wijnschuur
Rabobank

Secretaris gezocht voor MHC Amstelveen

13-10-2016
Nieuwsafbeelding
De huidige secretaris van MHC Amstelveen heeft besloten te stoppen en daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die het bestuur wil komen versterken. Heb je een open houding, ben je nauwgezet en vind je het leuk om samen te werken met meerdere bestuursleden en vrijwilligers binnen MHC Amstelveen? Informeer dan naar de functie van secretaris. Wat krijg jij ervoor terug? Leuke interne en externe contacten, (veel) kennis over het reilen en zeilen binnen de club en je kans om invloed uit te oefenen op het beleid. 

Functieprofiel secretaris van het bestuur:
  • Maakt samen met de voorzitter en de penningmeester onderdeel uit van het dagelijks bestuur; 
  • onderhoudt in- en externe contacten, zoals met de leden en de KNHB;
  • organiseert leden- en bestuursvergaderingen en doet hier verslag van; 
  • beheert het archief; 
Neemt deel aan de volgende overlegvormen: 
  • 1 x per maand bestuursvergadering; 
  • 1 tot 2 keer per jaar een algemene ledenvergadering; 
  • 4 x per jaar vergadering communicatiecommissie; 

De gebruikelijke zittingsduur van deze functie is één termijn van 3 jaren. Voor de functie is het belangrijk dat de secretaris betrokken is bij de club en bij hockey in het algemeen. Een langdurige betrokkenheid bij hockey maakt de uitvoering van de functie zeker gemakkelijker, maar is niet noodzakelijk. 

Aanvullende gegevens: de tijdsbesteding voor deze functie varieert per periode van het jaar. Gemiddeld genomen besteed de secretaris 10-12 uur per maand aan het bekleden van deze functie. Wil je meer informatie of wil je reageren op deze uitdagende functie? Dit kan door het sturen van een e-mail naar [email protected]

De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen