Smit Installaties
Onzeclubwinkel
The Media Outfit
Elegant Flowers
Rabobank
1
2
3
Nieuwsafbeelding
Beste (jeugd) leden en ouders van leden,
Op donderdag 16 maart a.s. vindt de eerste ledenvergadering van dit jaar plaats. Zoals gebruikelijk starten we om 20:00 uur in ons clubhuis. 
De agenda ontvang je  binnenkort via de mail. Zet de datum alvast in je agenda!
We zien jullie graag deze avond ... Lees verder
Vrijdag 13 januari was het dan eindelijk zover. Al van veraf kon je de sprookjesachtige verlichting voor de Nieuwjaarsreceptie zien. Het clubhuis was voor de kick off van het lustrum veranderd in Winterwonderland. Wat zag alles er prachtig uit! Er was dan ook keihard aan gewerkt ! Diverse scholen hadden die hun kerstmateriaal uitgeleend zodat wij ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
MHC Amstelveen wil nátuurlijk een veilige vereniging zijn, waar iedereen met plezier bezig is met haar of zijn sport:  hockeyen . 
Het aanstellen van een vertrouwenscontactpersoon kan dan negatief klinken: we doen er met elkaar immers alles aan om grensoverschrijdend gedrag zoals ‘pesten’, conflicten en ruzie, discrimin ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
Fysiotherapie

Gedurende de wintermaanden wordt het blessurespreekuur op de club, verplaatst naar de praktijk.
Het blessurespreekuur zal vanaf december (start woensdag 7 december) zijn van 17:00-18:00*.
Hierbij is het mogelijk om gratis advies en diagnostiek te hebben wat betreft je blessure.
... Lees verder
Hierbij de link naar de jeugdkalender 2016-2017.  Hierin kan je o.a. zien wanneer de speeldagen zijn. Handig vooral ook om te zien of er rond feestdagenweekenden wel of niet gehockeyd wordt. Sla hem op, print hem uit of plak het op de koelkast!

... Lees verder
De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen